Gör din röst hörd

Säg vad du tycker!

Att rösta är en demokratisk rättighet, ingen plikt. Vi i Nya Ulricehamn hoppas att fler medborgare kommer att utnyttja den möjligheten i årets val.

I valet 2010 var det 2 528 personer som valde att inte rösta i Ulricehamns kommun. Varför?

Skälen till att man inte röstar är nog många. Dels kan det handla om att man inte finner något politiskt alternativ som är tillräckligt intressant, att man inte tror att det går att påverka och förändra, eller att man är sjuk eller bortrest och inte har möjlighet att rösta.

Dels kan det handla om att man är oinsatt i hur det fungerar eller rent av ointresserad av politik. Detta trots att politik påverkar ens vardag i högsta grad.

Med mindre än en vecka kvar till valdagen vill vi i Nya Ulricehamn vända oss just till dig som ska rösta för första gången, till dig som inte röstade förra gången det begav sig eller till dig som inte har för avsikt att rösta den här gången eller till dig som brukar rösta.

Nya Ulricehamn är det nya partiet i kommunen. Nya Ulricehamn är medborgarnas parti, där vi inte sitter fast i någon blockpolitik till höger eller vänster, utan vi ser till varje sakfråga och ser framåt.

Partiet består av människor som vill att hela kommunen ska leva och utvecklas. Därför sker våra satsningar både på landsbygden och i centralorten. Skattepengarna ska i första hand gå till kärnverksamheterna.

Vi eftersträvar en god medborgardialog och arbetar därför nära befolkningen. I den växande och framåtsträvande kommunen ska det finnas en fysisk, kulturell och social miljö som främjar invånarnas livskvalité. Vi lovar inte guld och gröna skogar, men vi lovar förändring.

Mikael Levander

Nya Ulricehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait