Motion om fritt kaffe och te

Vi har tidigare fattat beslut om att bli Sjuhärads mest attraktiva offentliga arbetsgivare. Därför behöver vi nu ta tag i flera delar för att nå dit. En del är att införa fritt kaffe och te för våra anställda.

Om vi gör en snabb koll på hur det ser ut runt omkring, kan vi konstatera att flera kommuner redan erbjuder fritt kaffe och te, bland annat: Bollebygd, Borås, Gislaved, Mullsjö, Skara, Skövde, Mölndal, Trollhättan, Uddevalla, Vaggeryd, Åmål och Öckerö. Ulricehamns kommun ska självklart inte vara sämre. Det här är ett steg i att bli Sjuhärads mest attraktiva offentliga arbetsgivare.

Därför föreslår Nya Ulricehamn:
Att Ulricehamns kommun inför fritt kaffe och te till personalen i alla våra verksamheter.

Att pengar från kommunstyrelsens oförutsett används i år för att finansiera det.

Ulricehamn 2024-01-21

Markus Håkansson
Nya Ulricehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait