Riktlinjer för större evenemang

Motion om framtagande av riktlinjer för större evenemang

Världscupen 2017 i Ulricehamn blev en framgångssuccé som gav eko ut i världen. Trots framgångssagan finns det förbättringsåtgärder att genomföra i hur större evenemang hanteras i kommunen i framtiden. Det saknas bland annat tydliga riktlinjer och rutiner, för hur hanteringen av den här sortens evenemang ska ske, samt hur kommunen säkerställer att liknande projekt hanteras korrekt från beslut till slutlig rapportering.

Nya Ulricehamn yrkar:

Att förvaltningen ges i uppdrag att ta fram riktlinjer för kommunens stöd till större evenemang som arrangeras i kommunen eller av organisation eller förening hemmahörande i Ulricehamns kommun som arrangerar ett sådant evenemang.

Ulricehamn 2018-04-24

Mikael Levander

Nya Ulricehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait