Mer tomtmark för sällanköpsvaror

Motion om mer tomtmark för sällanköpsvaror

2016 blev det klart att Circle K och McDonalds skulle etablera sig ute vid Ubbarp. Nyligen bekräftades det också att Elgiganten och Apoteket Hjärtat blir de första Goda grannarna till ICA Maxi. Inom en snar framtid kommer säkerligen ytterligare några att presenteras.

Dessutom finns det redan idag ett antal intressenter för sällanköpsvaror som visat intresse för att etablera sig i Ulricehamns kommun, men dessvärre finns det inte några lediga tomter för sällanköpsvaror att uppbringa.

Därför föreslår Nya Ulricehamn:

Att förvaltningen får i uppdrag att skyndsamt utreda var mer tomtmark för sällanköpsvaror kan tillskapas i kommunen.

Ulricehamn 2017-02-22

Mikael Levander

Nya Ulricehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait