Motion om att utreda kostnaden för fritidskort

Om ungdomar i Ulricehamns kommun skulle ha ett fritidskort från Västtrafik, skulle det bli lättare för dem att delta i olika fritidsaktiviteter och träffa kompisar på kvällar, helger och lov. Med ett fritidskort kan nämligen de som är under 20 år resa så mycket de vill på eftermiddagar, lov och helger. Att kunna resa kollektivt i större utsträckning skulle underlätta livspusslet för både elever och vårdnadshavare samtidigt som det skulle vara positivt för miljön.

Nya Ulricehamn föreslår därför:
Att kostnaden för att införa fritidskort i zon C utreds och redovisas.
Att kostnaden för att införa fritidskort för zon A, B och C utreds och redovisas.

Ulricehamn 2024-04-24

Mikael Levander
Dario Mihajlovic
Nya Ulricehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait