Bostadsbebyggelse på landsbygden

Motion om bostadsbebyggelse på landsbygden

Hela Ulricehamns kommun ska leva och därför behöver vi bättre ta tillvara på landsbygdens fördelar. En levande landsbygd är viktig för att skapa en kommun för alla. För att främja det behövs skola, arbetstillfällen, fritidsmöjligheter och tillgång till bostäder.

Under senare år har i stort sett alla större satsningar skett i Ulricehamn. Nu är det dags att göra satsningar som är direkt riktade mot landsbygden. För fortsatt befolkningstillväxt i Ulricehamns kommun krävs attraktiva boendemiljöer, även utanför centralorten.

Därför föreslår Nya Ulricehamn:

Att Ulricehamns kommun utreder möjligheten att satsa på byggnation av villaområden i attraktiva sjönära lägen på landsbygden i Marbäck och Hökerum.

Ulricehamn 2015-05-27

Mikael Levander

Nya Ulricehamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait